PRODUKTER

Våra HVLS fläktar

HVLS fläktar med svensk design, för just DINA behov

Vi levererar svenskt designade HVLS fläktar som kompletterar dina behov och använder endast högkvalitativa komponenter. Vi värdesätter funktionalitet, effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet. Tillverkat i Europa.

Vi på ENCY samarbetar med svenska leverantörer som utvecklar de mest effektiva, säkra och pålitliga högvolymsfläktarna för distribution över hela världen.

Våra Innovationer

Fokus på energieffektivisering

Teknologi

Våra produkter använder alltid de senaste beprövade teknologierna. Våra fläktar använder exempelvis en Direct-Drive drivlina som eliminerar behovet av växlar och minskar effektförluster. Systemet är drivet av noggrant inställda algoritmer. Genom detta får vi sublim effektivitet i en lättare, tystare och mer pålitlig HVLS -fläkt.

Smart Internet of Things

Stor valbarhet av kontrollmetod för fläktarna. Styr med app via molnlösning med inkluderad digital central enhet och IP klassad tålighet för manuell styrning. Alternativt väljer man en stor 7″ display – HMI styrenhet placerad centralt i byggnaden för enkel visuell styrning, schemaläggning och timers. Upp till tio fläktar kan enkelt manövreras med vår digitala väggkontroll. Ställ in en tid och skapa ett schema, klart!

Borstlösa DC-motorer

Våra HVLS fläktar använder sig av helt ny generation av borstlösa DC-motorer. Fördelarna med denna teknologi är kostnadseffektivitet, lättare vikt och högre virdmomentsdensitet. Den är även mindre förpackad och har en otroligt låg energiförlust.

Design

Nyckeln till goda resultat är förberedelser, för oss på ENCY betyder detta att man håller stor uppmärksamhet åt designen på våra HVLS fläktar. Från produkt till produktion, leverans till installation och inspektion, sammanförs allt med skandinaviska designprinciper i åtanke. Produkterna har designats med toppexperter inom vätskedynamik och elektronik för att uppnå exceptionellt luftflöde, effektivitet och värde.