Om Oss

Energieffektivisering och högkvalitativa
HVLS fläktar. Inga konstigheter!

Nordiska ledare inom energieffektivisering sedan 2018

VI ÄR ENCY

Ett svenskt företag med lager lokalt i Sverige

Vi startade ENCY i lilla Båstad med en dröm om att göra det lättare för företag att energieffektivisera sina verksamheter. Detta för att inte minst gynna vår planet, men också företags ekonomi och anställdas arbetsvillkor. Idag finns vi i fastigheter runt om i hela norden och växer för varje dag som går!

Var med och hjälp oss att leda Nordens hållbarhetsarbete in i framtiden. Använd världens mest energieffektiva produkter! 

VÅRT TEAM

Vårt unika team består av personer med djup förståelse för innovation inom affärsutveckling, svensk kvalitetsdesign samt biomedicin. Med denna fantastiska kombination skapar vi förutsättningar för ett hållbart bolag med nytänkande lösningar i dessa utmanande tider.

Genom tät kontakt med befintliga kunder och leverantörer, har vi sett till att lösningarna vi levererar tillgodoser hela branschens behov.

”Jag vet från egen erfarenhet att det kan vara en utmaning att driva företag med stora lokaler, speciellt i dessa tider. Därför har jag tagit fram lösningen: Välkomna till ENCY!”

– Peter Lindstedt 

ENCY i siffror

0
Produkter
0
Års Erfarenhet
0
Färdiga Projekt

ENCY och hållbarhet

Självklart arbetar vi mot FNs globala hållbarhetsmål!

FN:s Agenda 2030 med 17 globala mål för hållbar utveckling syftar till att utifrån ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter göra världen mer hållbar innan år 2030. Vi på ENCY arbetar aktivt med dessa mål och försöker hela tiden att reflektera kring hur vi påverkas och påverkar de olika målen.

De fem mål där vi har störst påverkan, men således också kan göra den största förändringen ser ni i bilden till vänster.

I behov av en enklare lösning för bättre luftkvalitet?
Vi är experter!